poniedziałek, 21 marca 2011

Rekordowy pasztet

19 marca 2011 roku w restauracji Alicji i Tadeusza Adamskich "Cykada" (www.cykada.eu) odbyło się bicie rekordu Guinessa w pieczeniu pasztetu z dziczyzny. W jego ustanowieniu brali udział mistrzowie sztuki kulinarnej : pan Piotr Stania, pan Kamil Rękar, pan Tadeusz Hupa, pan Marcin Bielec oraz szef kuchni Cykada, pan Grzegorz Jankowiak.
Rekordowy pasztet ważył 102 kg.




:)












3 komentarze:

  1. Hm, wygląda bardzo apetycznie:)

    OdpowiedzUsuń
  2. smakowicie go pokazałaś :)

    Fajne kadry dodaje do ulubionych będę zaglądała
    Pozdrawiam Pati

    OdpowiedzUsuń
  3. dziękuję za odwiedziny :)
    pozdrawiam serdecznie

    OdpowiedzUsuń

Będzie mi bardzo miło jeśli pozostawisz ślad :)
Dziękuję :)